Over

Wij zijn een jong en dynamisch onderzoeks- en adviesbureau dat landelijk werkt op het gebied van riool-, kabels- en leidingen opsporingsonderzoek.

Met behulp van non-destructieve en geavanceerde grondradarapparatuur, onderzoeken wij de ondergrond om infrastructuur in kaart te brengen. Door dit onderzoek uit te breiden met proefsleuven kunnen wij ook nog eens de nauwkeurigheid bevestigen door de ligging met RD-coördinaten bekend te maken.

De onderzoeksresultaten worden conform de NLCS in digitale tekenbestanden uitgewerkt en opgeleverd, vergezeld met een fotorapportage.

Met onze onderzoeksuitkomsten worden de risico’s op graafschade volledig in 2D of 3D in kaart gebracht. Daarmee kunnen vertraging en faalkosten tijdens de realisatie van projecten worden voorkomen.

Op deskundige en vakkundige wijze voeren wij werkzaamheden uit ten behoeve van het:

Onze werkzaamheden voeren wij uit voor grondeigenaren, overheden, kabel en leidingen beheerders, aannemers, advies- en ingenieursbureaus.

Wij werken conform het kwaliteitsmanagementsysteem NEN-EN-ISO 9001:2015. Dat betekend dat wij al onze werkzaamheden conform de structuur van de ISO-norm realiseren, waarbij veel aandacht voor het risicomanagement is.

    Wij willen de beste kwaliteit aan onze opdrachtgevers geven.

Ook zijn wij in het bezit van het CO2-bewust certificaat, niveau 3 en zijn wij lid van de Stichting NederlandCO2Neutraal. De invalshoeken A tot en met D zijn via de homepage van de website in te zien en te downloaden.

Grondradar B.V. heeft de Govenance Code Veiligheid in de Bouw onderschreven. De Onderschrijving met de hierbij behorende Kernwaarden, Uitgangspunten en onze Visie hierop zijn via de website in te zien en te downloaden.

Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en hebben een geldig BHV-certificaat.

    Veiligheid en veilig werken gaat boven alles.

Ronald Eibrink

Directeur

06 13490209

rei@grondradarbv.nl

Ronald van der Ham

Projectleider

06 55854860

rha@grondradarbv.nl

Frank Lenoir

Projectmedewerker Ontwerp

06 22763773

fle@grondradarbv.nl

Remco Kornegoor

Sr. werkvoorbereider

0182 232005

rko@grondradarbv.nl

Nienke Kok

Constructeur/Kwaliteitsmanager

0182 232005

nko@grondradarbv.nl

Mathias van der Plaats

Tekenaar

0182 232005

mpl@grondradarbv.nl

Silvan Elbertsen

Grondradarspecialist

0182 232005

sel@grondradarbv.nl

Thijs Laracker

Grondradarspecialist

0182 232005

tls@grondradarbv.nl

Marcel van Tend

Projectleider

06 13437543

mte@grondradarbv.nl

Mark Brok

3D-engineer

0182 232005

mbr@grondradarbv.nl

WERKEN BIJ

Onze cultuur is ons succes. Eentje van slimme, hardwerkende vakidioten. Samen werken wij elke dag met 100% inzet om klanten blij te maken. Om kwaliteit te leveren. Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom wij dingen doen zoals wij ze doen. Wij doen het veilig of wij doen het niet. Wij zorgen voor duidelijkheid in woorden en daden. Dan omarmt iedereen onze cultuur.

Als je voor de cultuur van Grondradar B.V. kiest dan kies je voor de kernwaarden;